Sunday, October 05, 2008

Sisih Cup 2008/2009?

Still in the mood, people?

(Comments, please)

6 comments:

mohsein said...

i am very2 in the mood...
feel good for some more cuppa cupp

Mohd Raziff Bin Zaaba said...

count me in...moq mmg la nak..sbb dia takle nak catch up YFF...jauh sgt hahahah

galaktikus said...

unta baghdad?? aku join part time jer kot.. 'busy' spending autumn in london nih..

Anonymous said...

kau kan excel dalam organizing things ni.. this cup included. terhibur sikit pagi2 senin (or selasa) aku kalau ada..

deadpan

mohsein shariff said...

btw macam mana nak tau weekly pts..
skrang punya layout pening la
confuse.. so guys ada can korang keep me out of extra cuppie

limaupurut said...

Aih belum apa2 dah start bragging?

Kita ada lagi 3 additions, so kena pikir camana format lah ni. Any ideas?