Saturday, October 18, 2008

Sisih Cup I, Season 2008/09

Mulanya aku plan nak bagi nama Sisih Cup VIII (sambung dari last season) untuk menunjukkan kecekapan aku menggunakan nombor Roman, tapi ah malas lah.

So welcome to the new season, kita ada 12 team sekarang, tak tau berapa yang serius berapa yang "doing a Tony". Minggu ni kita buat classification untuk this first edition, then minggu depan start knockout. (kalau nak sisih 4 team sekaligus minggu ni nampak macam kejam sangat pulak, ye dak)

Cadangan aku camni:

Week 1 - classification
Week 2 - knockout guna classification Week 1. 6 team kena tendang.
Week 3 - knockout lagi. Dari 6 tinggal 3. The highest scoring loser will be included untuk cukupkan 4 team (paham ke tak ni)
Week 4 - knockout lagi. Tinggal 2
Week 5 - final + classification untuk Sisih Cup II
Week 6 - Sisih Cup II start dengan knockout round.

Ada cadangan lain? Fire away.

4 comments:

jose wimbledon said...

demm unta baghdad bermula garang..

Anonymous said...

welcome back, sisih cup!!

(though i still have difficulties imagining how it would looked like if it's real)

some people (read:me) really need this paltry kind of distractions to survive monday mornings, so keep up the good work, ayul!


deadpan

limaupurut said...

haha most of the time aku takkan sempat update untuk kau baca pagi isnin.

But anyway, I'll do my best

mohsein shariff said...

aku ada satu soalan mudah
macam mana nak tau weekly points menggunakan layout yahoo fantasy baru yang agak buduh...! darn