Monday, November 10, 2008

Sisih Cup I - update sampai Semifinals

Super updates, buttercupp! Terima kasih.

Aku cut n paste je la ye

1. Unta Baghdad vs jawa Teluk.
(146) (173)
hahahah... point banyak pun kalah ko ayul.. Winner: Jawa Teluk

2. Seven Eleven 08 vs Kasorga FC
(181.50) (74)
bapak sayur.. Winner: 7 11

3. Flying deadpan vs Nite tarrow
(192) (58.50)
belajar lagi ye nite.. Winner: Flying Deadpan

4. Torres Abe vs Team Building
(176.50) (132.50)
tough fight.. keep up building! ;)
Winner: Torres Abe

5. galaktikus vs kay96
(140) (121.50)
at least ada jugak orang di Dubai yang betul2 buat kerja...
Winner: Galaktikus

6. kaki bangku utd vs buttercupp
(145) (159)
kaki bangku still lack of depth..
WInner: Buttercup

Jawa Teluk, 7 11, Flying Deadpan, Torres Abe, Galaktikus and Buttercupp qualified for sisih cup week 11.

****************
game G
Jawa Teluk vs Buttercupp
(66) (69)
Winner: Buttercup! yehaaa..

game H
Seven Eleven vs Galaktikus
(80.50) (83.50)
Winner: Galaktikus.. another close call.

Game I
Flying Deadpan vs TOrres Abe
(92) (90)
Winner: Deadpan is flying.. sorry be..

Buttercup, Galaktikus and Deadpan qualified for sisih cup 1 season 08/09 semifinal.

and the other loser who made it is.............. TORRES ABe.. new lease of life?! you bet.

Week 12 fixtures would be.

Game J
Buttercup vs Torres Abe
siot.. gua dah kena buat phsyco war

Game K
galaktikus vs deadpan
boring....

So ada apa dengan semifinals?

Semifinal 1
butterCupp - 81.0. Kirkland, Bosingwa, Lampard and Geovanni did the job.
vs
TorresAbe - 55.0. Shay Given! hahahaha. Tapi ada Figueroa (WIG) dengan 12.5 pts. Nice pick.

Semifinal 2
Galaktikus XI 08/09 - 82.0. Frikin' Arbeloa and frikin' Samir Nasri! Dang.
vs
Flying Deadpan U-14 - 48.0. Just not the week from the defending Champion.

Kalau Yahoo takde apa2 major screw-up, first final for this season will pit the Cup specialist butterCupp against the former league specialist Galaktikus.

Untuk GenPop (dalam league ni lah), minggu ni akan jadi classification untuk Sisih Cup II. So semua orang kena pay attention lah (takde effect pun sebenarnya, first seed pun selamba je kena tendang)

3 comments:

galaktikus said...

frickin' stupid to sell anelka for torres.. stupid reds.. hahah..

mohsein shariff said...

another rolling ball on the road...
another champion in the making..
yehaaaa!!

limaupurut said...

aku jual Ireland! Aku jual Ireland! hahahaha....

2 minggu berturut2 player yang aku jual score 2 bijik